Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeRuthmann hoogwerkers

Zeg je Ruthmann hoogwerkers, dan zeg je Kwak Hoogwerkers!

Kwak Hoogwerkers is de specialist in de verkoop van Ruthmann hoogwerkers. Ruthmann GmbH & Co. KG is een modern en innovatief bedrijf dat met succes opereert als een fabrikant van hoogwerkers.

Ruthmann is de nationaal en internationaal concurrerende marktleider in de segmenten van op vrachtwagen gemonteerde hoogwerkers en rupsbanden. Systematisch, klantgericht denken en handelen, tientallen jaren waardevolle ervaring en uitgebreide persoonlijke en technische knowhow maken Ruthmann tot een krachtig en betrouwbaar bedrijf. En tot een bedrijf waar Kwak Hoogwerkers met gepaste trots de Ruthmann hoogwerkers van verkoopt.

Uitstekende kwaliteit en technologie, hoge veiligheidsnormen en de hoogste klanttevredenheid staan dan ook centraal.

Ruthmann is bij uitstek de fabrikant die voortdurend doorontwikkeld, afhankelijk van de vraag uit de markt, productontwikkelingen, veranderende euro-normering bij voertuigen en toekomstbestendigheid.

Ruthmann ECOLINE Hoogwerkers

Ruthmann ECOLINE hoogwerkers zijn op vrachtwagen gemonteerde hoogwerkers. Deze hoogwerkers staan ​​voor degelijke en efficiënte kwaliteit. Klanten kunnen een prijsbasis verwachten die internationaal concurrerend is.

Alle modellen zijn ontworpen voor een chassis van 3,5 t. Het assortiment Ruthmann ECOLINE hoogwerkers op vrachtwagens biedt telescopische hoogwerkers tot 23 m en knikarm telescopen tot 24 m werkhoogte in verschillende uitrustingsvarianten.

ECOLINE vrachtwagenplatforms zijn goed en goedkoop en bieden een optimale balans tussen werkhoogte, bereik en gewicht in de sector "low budget". 

Ruthmann STEIGER® Hoogwerkers

STEIGER® is al 65 jaar niet alleen de bekendste productmerknaam in de branche, maar - op de internationaal georiënteerde markt voor hoogwerkers op vrachtwagens - het synoniem voor creatieve technologie, gekoppeld aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onder STEIGER® vallen alle Ruthmann hoogwerkers van de volgende modellen:

  • T-serie
  • TB-serie
  • TBR-serie
  • Hight-performance
  • Sky-performance

Na aanschaf profiteert u van service en onderhoud

De dienstverlening van Kwak Hoogwerkers gaat verder dan alleen de verkoop van Ruthmann hoogwerkers. Ook na de aanschaf staat ons gekwalificeerde personeel voor u klaar. Denk hierbij aan verplichte veiligheidsinspecties en onderhoud, maar ook voor een kosteloze gebruikersopleiding bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk onze services


Meer informatie ontvangen? Bel ons!

Wilt u meer weten over de hoogwerkers van Ruthmann? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op