Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeService

Hoogwerkservice: dienstverlening op maat

Voor hoogwerkservice aan uw Ruthmann hoogwerker bent u bij Kwak Hoogwerkers aan het juiste adres. Zo bestaat de dienstverlening van Kwak hoogwerkers uit hoogwaardige service, ook na aanschaf van de Ruthmann hoogwerker.

Dit betekent dat wij de verplichte veiligheidsinspecties verzorgen van de hoogwerker (minimaal 1x per jaar). Bij de periodieke veiligheidsinspectie wordt standaard klein onderhoud uitgevoerd. Zo zorgen wij dat de hoogwerker blijft voldoen aan het oorspronkelijke kwaliteitsniveau.

Hoogwerkservice Kwak HoogwerkersVeiligheid staat hoog in het vaandel. Het veilige werken op hoogte begint bij het werken met een veilig inzetbare machine. Ons inspectie-protocol is hier dan ook op afgestemd. De richtlijnen die wij volgen zijn de controlepunten en de gedegen methodiek van hoogwerkerfabrikant Ruthmann zelf. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd en geschoold personeel.

Een groot voordeel voor de bediener van de hoogwerker is het volgen van onze gebruikersopleiding. Door hiervan gebruik te maken kan de bediener vaak na telefonisch support - indien er vragen zijn over het functioneren van de hoogwerker - direct weer verder met de werkzaamheden.

De kostenloze gebruikersopleiding wordt gegeven bij de opleveringsdag van de nieuwe hoogwerker. Ook gedurende de gebruiksfase is er een mogelijkheid nieuw personeel deze gebruiksopleiding te laten volgen.

Ook in geval van storingmeldingen, kan via het diagnose-informatiesysteem, een snelle en adequate service worden verleend. Hier werkt Ruthmann al jaren mee en dit systeem wordt verder doorontwikkeld.

De hoogwerkservice van Kwak Hoogwerkers

Hoogwerkservice Kwak HoogwerkersKortom, u profiteert bij Kwak Hoogwerkers van een veelzijdige dienstverlening. Nadat u uw hoogwerker van Ruthmann bij ons heeft aangeschaft, kunt u bij ons dus rekenen op:

  • veiligheidsinspecties
  • preventief onderhoud
  • gebruikersopleiding
  • telefonisch support
  • reparaties op locatie of bij ons Service Station in Huizen
  • levering van onderdelen

Reparaties, revisies, technische opname’s aan hoogwerkers kunnen op locatie of bij ons Service Station in Huizen worden uitgevoerd. Om de Ruthmann hoogwerker op kwaliteitsniveau te houden adviseren wij de originele fabrieksonderdelen te blijven gebruiken.


Wilt u meer informatie over de hoogwerkservice?

Kwak hoogwerkservicesOf wilt u meer weten over het aanbod nieuwe hoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)35 524 22 44. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag over de verschillende hoogwerkers en de verder dienstverlening.

Neem contact op