Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeAutohoogwerkersRUTHMANN

RUTHMANN T 170

Download pdf
Werkhoogte: 17,00 m
GVW: 7.490 kg

Compacte categorie op 7,49 t chassis.
Als gemeente, energieverzorger, vakspecialistisch bedrijf of verhuurder, zijn er hoogwerkers nodig die zo breed mogelijk inzetbaar kunnen zijn. Onze nieuwe RUTHMANN truckhoogwerker T 170, opgebouwd op 7,49 t chassis is daarvoor eenvoudigweg ideaal.

Met een totale voertuiglengte van 7,48 m, hoogte van 3,46 m en 3,6 m wielbasis, is deze T 170 bijzonder compact qua afmetingen. Het kenmerkt zich met een werkhoogte van 17 meter en een reikwijdte van 12 meter, en een divers werkbereik. Deze eigenschappen gekoppeld aan de 185° beweegbare jib, kleine arm, biedt een maximum aan mogelijkheden en beweeglijkheid/wendbaarheid op de werkplek.

De indrukwekkende 350 kg draagvermogen in de werkgondel is een aanvullend voordeel. Een breed spectrum aan optionele uitrusting zoals opbergplekken voor gereedschap en materiaal, beschermkappen, LED markeerlichten, alu platform openingen, werkgondel beschermranden etc., is mogelijk zonder dat de GVW wordt overschreden. De vier hydraulische verticale steunen, welke direct gemonteerd zijn aan de hoogwerkerconstructie bieden de nodige stabiliteit.

Op elke werkplek is afstempeling binnen het voertuigprofiel mogelijk. De steunen kunnen individueel of gelijktijdig uit-/of ingeschoven worden. Over het algemeen geldt, wanneer er genoeg ruimte is voor het voertuig, dat de hoogwerker het werk uitvoeren. Dit type afstempeling is ideaal bij werkomstandigheden met veel verkeersdrukte. Dit houdt in voor opdrachten zoals het werken aan straatverlichting, onderhoud, en boomsnoeiwerkzaamheden. De automatische afstempeling en de toegestane 5° scheefstand zijn standaard voorzieningen op deze hoogwerker

Werkhoogte: 17,00 m
Werkgondel draagvermogen: 350 kg
Transportlengte: 7,48 m
Vloerhoogte: 15,00 m
Zwenkbereik: 540°
Doorrijhoogte: 3,46 m
Zijdelings bereik: 12,00 m (last-, zwenkhoek en uitvoering afhankelijk)
GVW: 7.490 kg
Rijbewijs: C1
Werkgondel oppervlak: 1,70 x 0,86 m
Toegestane scheefafstand:
Oprichthoek kleine arm: 185°

De nieuwe werkgondel op deze T170 is een uitstekende werkplek. De werkgondel heeft een groot draagvermogen van 350 kg, en kan ook uitgerust worden met een uitwisselbaar werkgondelsysteem. Afhankelijk van het soort project kan gekozen worden voor de alu-werkgondel (1,70 x 0,86 m) of andere optionele werkgondeltypes. Dit omvat de extra brede werkgondel (2,1 x 0,86 m), de smalle boomsnoeigondel, of de kunststof werkgondel. De kunststof werkgondel en de standaard isolatie van telescoop tot chassis betekent dat gewerkt kan worden bij omstandigheden tot 1000V. De telescoop, 2-delig telescooparm systeem en jib, zijn vervaardigd van hoogwaardig fijnkorrelig staal.

Ten opzichte van andere types in de T-bouwserie van RUTHMANN, zijn de jib en de werkgondelconsole geoptimaliseerd om te voldoen aan de specifieke behoefte van energie voorzieningsbedirjven, gemeentes, en vakwerkbedrijven. Het nieuwe en ultra-moderne controle-paneel in de werkgondel – bekend als Cockpit – biedt verder veiligheid en ergonomische voordelen.

Daarbij komt ook nog dat de T 170 geschikt is voor opbouw op Euro 6 voertuigen, en kan gebouwd worden op verschillende chassis van diverse voertuigmerken, inclusief MAN, Mercedes Benz, Volvo en DAF. Neem contact met ons op via telefoon, fax of email. Wij informeren u graag omtrent het complete productaanbod van RUTHMANN en tonen u het profijt en de voordelen.

Gebruikte hoogwerker kopen?

Voor het actuele aanbod gebruikte hoogwerkers kunt u contact met opnemen met Kwak Hoogwerkers. U kunt uw via dit aanvraagformulier aangeven naar wat voor hoogwerker u op zoek bent. Uiteraard kunt u ook direct bellen met onze verkoopafdeling op +31(0)35 524 22 44

Bekijk gebruikte hoogwerkers Aanvraag gebruikte hoogwerker