Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeSpinhoogwerkers - Rupshoogwerkers

Spinhoogwerkers

Ruthmann BLUELIFT spinhoogwerkers staan voor veiligheid en betrouwbaarheid.
Ze zijn gunstig in aanschaf, geliefd vanwege het bedieningsgemak en breed inzetbaar voor zowel gebruik binnen als buiten.

Ruthmann BLUELIFT spinhoogwerkers staan bekend om de doorontwikkelde technologie, het lage gewicht van de machine, goede prestaties en de compacte bouwwijze. Innovaties bij BLUELIFT zullen ook in de toekomst altijd voortvloeien uit behoeften uit de markt. Al deze aspecten in combinatie met onze after-sales-service onderstrepen ons streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit.
Ruthmann is “back on track”!

Na aanschaf profiteert u van service en onderhoud

De dienstverlening van Kwak Hoogwerkers gaat verder dan de verkoop van autohoogwerkers en spinhoogwerkers. Ook na de aanschaf staat ons gekwalificeerde personeel voor u klaar. Denk hierbij aan verplichte veiligheidsinspecties en onderhoud, maar ook voor een kosteloze gebruikersopleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze services

Wilt u meer weten over het aanbod van hoogwerkers?

Of heeft u vragen over het onderhoud dat wij verrichten? Neem dan contact met ons op via het online formulier of +31(0)35 5242244. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Contact met ons opnemen