Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeGebruikte hoogwerkers

Wilt u een gebruikte hoogwerker kopen van Ruthmann?

Maar heeft u nog niet het geschikte verkooppunt gevonden? Zoek dan niet verder. Bij Kwak Hoogwerkers bent u aan het juiste adres. Naast dat u hier een gebruikte hoogwerker aanschaft, kunt u hier ook terecht voor service en onderhoud. Zo hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor de aankoop en voor de service.

Bekijk actuele aanbod gebruikte hoogwerkers

U kunt ook via onderstaand aanvraagformulier aangeven naar wat voor hoogwerker u op zoek bent, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct bellen met onze verkoopafdeling op +31(0)35 524 22 44.

3 voordelen van een gebruikte hoogwerker van Kwak Hoogwerkers

U profiteert van een divers aantal voordelen als u een gebruikte hoogwerker gaat kopen. Zo betaalt u allereerst een voordelig tarief voor de hoogwerker die u op het oog heeft. Daarnaast doet de kwaliteit en de optimale werking van de machine niet onder voor nieuwe hoogwerkers. Dat komt omdat Kwak Hoogwerkers zorgvuldig de beste voertuigen selecteert. Een derde voordeel is dat u keuze heeft uit een divers aanbod hoogwerkers van Ruthmann. Hierdoor vindt u het type hoogwerker dat aansluit bij uw werklocatie.
 


Aanvraag gebruikte hoogwerker

Toelichting: Speelt het rijbewijs (B, C1 of C) een rol of moet het een rups/spinhoogwerker zijn?
Toelichting: Denk aan water en/of lucht in de werkbak, stroomaansluiting, hybride, kleur, etc.