Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeOver Kwak

Kwak Hoogwerkers

Kwak HoogwerkersKwak Hoogwerkers is gevestigd op het bedrijventerrein ’t De Vaart in Almere-Buiten. Van hieruit worden de verkoop- en service-activiteiten omtrent de Ruthmann hoogwerkers georganiseerd.

Onze servicemedewerkers zijn door de fabrikant opgeleid en beschikken over relevante en specifieke deskundigheid. Door regelmatige bijscholing wordt het kennisniveau optimaal op peil gehouden. Wij kunnen u van dienst zijn bij u op locatie of in ons Service Station in Almere.

Opleiding van de bedieners van de Ruthmann hoogwerker maakt onderdeel uit van onze servicewerkzaamheden. Een machinespecifieke opleiding op maat of volgens IPAF, een scholing op één of meerdere hoogwerkercategorieën.

Onderdeel van de verkoopactiviteiten zijn o.a. bezoeken van geïnteresseerden, het geven van een specifieke hoogwerkerdemonstratie op een gewenste locatie en beursdeelnames. Het doel is u als geïnteresseerde zo breed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen de eigenschappen en prestaties van de Ruthmann hoogwerker te ervaren en vast te stellen wat de voordelen voor uw toepassingsgebied gaan zijn.

De Historie van Kwak

Oude foto van o.a. de 100e Ruthmann hoogwerker in NederlandHoogwerkers en Ruthmann hoogwerkers in Nederland gaat terug tot voor 1957. In eerste instantie werden de activiteiten uitgevoerd onder de vlag van de firma Elektrotechniek in Amsterdam en vanaf 1977 onder de naam H.C. Kwak B.V., naamgever de toenmalige directeur Herman Kwak, vanuit Bussum.

Directeur Guido van Gestel is sinds 1999 werkzaam bij Kwak Hoogwerker Centrum, vanaf 2002 in de huidige functie. Ons MVO komt tot uiting in het, niet alleen, financieël steunen van zowel lokale als landelijke projecten. 

Kwak Hoogwerkers is een zelfstandige onderneming waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan elk type en fabricaat hoogwerker. Wij zijn u graag van dienst indien u geïnteresseerd bent in aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ruthmann hoogwerker.


Wilt u meer informatie over Kwak Hoogwerkers?

Kwak HoogwerkersOf wilt u meer weten over het aanbod nieuwe hoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)35 524 22 44. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag over de verschillende hoogwerkers en onze dienstverlening.

Neem contact op