Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeDisclaimer

Disclaimer

Kwak Hoogwerkers B.V. waardeert uw bezoek aan de website en uw interesse in onze producten en diensten. De informatie op deze site wordt permanent zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven, echter wijzigingen in type, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site is te allen tijde onder voorbehoud. De getoonde afbeeldingen van producttypes kunnen afwijken van een aan u aangeboden product.

Kwak Hoogwerkers B.V. kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade die -hetzij direct of indirect- voortvloeit uit informatie welke vermeld staat op deze website. Het volledig uitsluiten van transmissiefouten is onmogelijk. Derhalve kunnen aan de inhoud van deze site op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kwak Hoogwerkers B.V. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Deze site bevat links naar externe websites of informatiebronnen. Kwak Hoogwerkers B.V. is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze sites of informatiebronnen.

Kwak Hoogwerkers B.V. kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor de via de links aangeboden inhoud en informatie. De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

De vormgeving en de technische realisatie van deze versie van de site zijn verzorgd door Internetbureau Websteen.