Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeMobiele hoogwerker

Op zoek naar een mobiele hoogwerker?

Voor welke werklocatie u ook een mobiele hoogwerker nodig heeft: bij Kwak Hoogwerkers vindt u autohoogwerkers van de fabrikant Ruthmann. Daarnaast zijn wij opgeleid door deze gerenommeerde fabrikant, waardoor wij over relevantie en specifieke deskundigheid beschikken. Zo ontvangt u gedegen advies voor het maken van een weloverwogen keuze.

Mobiele hoogwerker: voor welk type kiest u? In het assortiment van Kwak Hoogwerkers zijn verschillende autohoogwerkers met verschillende werkhoogtes en gewichten opgenomen. Dankzij de realistische prijsstelling die wij hanteren, kiest u voor een groot gebruikersgemak. Voor welke werklocatie heeft u een mobiele hoogwerker nodig?

Na aanschaf profiteert u van service en onderhoud

De dienstverlening van Kwak Hoogwerkers gaat verder dan de verkoop van mobiele hoogwerkers. Ook na de aanschaf staat ons gekwalificeerde personeel voor u klaar. Denk hierbij aan verplichte veiligheidsinspecties en onderhoud, maar ook voor een kosteloze gebruikersopleiding bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk onze services


Wilt u meer weten over het aanbod van mobiele
hoogwerkers?

Of heeft u vragen over het onderhoud dat wij verrichten? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op