Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeKosten hoogwerker

Wat zijn de kosten van een hoogwerker?

De kosten van een hoogwerker lopen erg uiteen. Als u een nieuwe hoogwerker gaat kopen, wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Dankzij de realistische prijsstelling die Kwak Hoogwerkers hanteert, kiest u voor een groot gebruikersgemak tegen een voordelige prijs. Op die manier profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Tegen voordelige kosten een hoogwerker van kwaliteit kopen

Kwak Hoogwerkers biedt uitsluitend hoogwerkers van de Duitse fabrikant Ruthmann aan. Daarnaast is ons personeel opgeleid door deze fabrikant, zodat zij u van vakkundig advies kunnen voorzien. Heeft u een weloverwogen keuze gemaakt? Dan verschaft u zichzelf een optimaal productieve hoogwerker tegen een voordelige prijs. Weet u al welke hoogwerker past bij uw werklocatie?

Altijd een maximale dienstverlening

U koopt bij ons niet alleen een hoogwerker tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Na uw aanschaf, profiteert u van een maximale dienstverlening. Dat houdt in dat wij de verplichte veiligheidsinspecties in combinatie met klein onderhoud verzorgen, telefonisch support verlenen, reparaties uitvoeren aan uw hoogwerker en een kosteloze gebruikersopleiding aanbieden. Zo voldoet uw hoogwerker die u tegen voordelige kosten bij ons heeft gekocht altijd aan de originele kwaliteitsstandaarden.
 


Meer informatie ontvangen? Bel ons!

Wilt u meer weten over de kosten van een specifieke hoogwerker? Heeft u vragen over het aanbod hoogwerkers? Of wilt u meer weten over de service en het onderhoud dat wij voor u verrichten? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op