Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeHoogwerker te koop

Hoogwerker te koop

Als u een hoogwerker wilt kopen, dan kiest u voor een bedrijf die hoogwerkers te koop heeft staan van een gerenommeerde fabrikant, toch? In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Kwak Hoogwerkers. Hier treft u een veelzijdig aanbod van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers van Ruthmann aan. Met deskundig advies van ons gekwalificeerde personeel vindt u altijd een hoogwerker die past bij uw werklocatie.

Deze hoogwerkers zijn te koop

3 redenen om een hoogwerker bij Kwak Hoogwerkers te kopen

Er zijn verschillende redenen om uit het aanbod hoogwerkers van Kwak Hoogwerkers een passende hoogwerker te kopen. Wij lichten graag een drietal redenen voor u uit. Allereerst worden de voertuigen van Ruthmann zorgvuldig door onze specialisten geselecteerd. Hierdoor bent u altijd zeker van optimaal werkende machines. Daarnaast vindt u in ons veelzijdige aanbod altijd een nieuwe of gebruikte hoogwerker die bij u past. Ten slotte, ons opgeleide personeel voorziet u van persoonlijk advies.

Service en onderhoud door gekwalificeerd personeel

Als u een hoogwerker gaat kopen die te koop staat bij Kwak Hoogwerkers, profiteert u van een optimale dienstverlening. Wij verlenen service en onderhoud aan de hoogwerkers die u bij ons heeft gekocht. Zo blijft de hoogwerker voldoen aan het oorspronkelijke kwaliteitsniveau. Denk hierbij aan het:

  • geven van een gratis gebruikersopleiding;
  • uitvoeren van preventief onderhoud;
  • verzorgen van de periodieke veiligheidsinspecties;
  • leveren van originele onderdelen;
  • uitvoeren van reparaties op locatie of bij ons Service Station in Huizen.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ons gekwalificeerde personeel.
 


Heeft u vragen over een te koop staande hoogwerker?

Of wilt u meer informatie over het onderhoud? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op