Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeAutohoogwerker kopen

Wil je een autohoogwerker kopen?

Voor het kopen van een autohoogwerker gaat u naar een specialist die hoogwerkers van de gerenommeerde fabrikant Ruthmann te koop aanbiedt. Maar voor wie kiest u dan? Voor Kwak Hoogwerkers in Huizen natuurlijk. In het veelzijdige aanbod vindt u verschillende hoogwerkers op een auto van de fabrikant Ruthmann. Hierdoor vindt u altijd een geschikt type voor uw werklocatie.

Vakkundig advies voor de aanschaf van uw hoogwerker

Onze medewerkers zijn door Ruthmann opgeleid waardoor zij beschikken over specifieke deskundigheid. Hierdoor zijn wij in staat om u van vakkundig advies te voorzien als u een autohoogwerker wilt kopen. Op die manier maakt u een weloverwogen keuze en weet u zeker dat de hoogwerker toepasbaar is op uw werklocatie.

Autohoogwerker kopen bij de specialist

Zoekt u een hoogwerker op een auto voor het reinigen van ramen op grote hoogte? Wilt u een autohoogwerker kopen voor het snoeien van bomen? Of zoekt u een hoogwerker voor in de industrie? Waarvoor u ook een autohoogwerker zoekt, bij Kwak Hoogwerkers worden verschillende hoogwerkers met werkhoogtes tot wel 90 meter te koop aangeboden. U vindt eenvoudig de autohoogwerker door gebruik te maken van de filtermogelijkheden op de website.

Ook voor onderhoud en service

De dienstverlening van Kwak Hoogwerkers is veel meer dan het te koop aanbieden van autohoogwerkers. Het bestaat ook uitservice en onderhoud. Dat houdt in dat wij verplichte veiligheidsinspecties verzorgen waarbij standaard klein onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast staan wij klaar voor reparaties, het leveren van onderdelen, het geven van een gebruikersopleiding en preventief onderhoud.
 


Weet u al welke autohoogwerker u wilt kopen?

Of wilt u graag advies ontvangen over welke hoogwerker past bij uw toepassingsgebied? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op