Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeKnikarmhoogwerker

Op zoek naar een knikarmhoogwerker?

Bent u op zoek naar een knikarmhoogwerker die te koop wordt aangeboden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Kwak Hoogwerkers bent u aan het juiste adres. Hier treft u een veelzijdig aanbod aan autohoogwerkers, waaronder knikarmhoogwerkers van de gerenommeerde Duitse fabrikant Ruthmann. Daarnaast profiteert u van een complete dienstverlening, zoals service, onderhoud en advies.

Wenst u een toelichting op de verschillen tussen een knikarm- en telescoophoogwerker? Laat het ons weten wij informeren u graag.

Profiteer van een optimale dienstverlening

Weet u niet welke knikarmhoogwerker, die te koop staat, het beste past op uw werklocatie? Of wilt u de hoogwerker onderwerpen aan service en onderhoud? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Ons personeel is opgeleid door Ruthmann waardoor zij in staat zijn om u van vakkundig advies te voorzien. Daarnaast verzorgen wij de periodieke veiligheidsinspecties, voeren wij onderhoud en reparaties uit en bieden wij u een kosteloze gebruikersopleiding. Op die manier blijft iedere knikarmhoogwerker voldoen aan het kwaliteitsniveau.
 


In welke knikarmhoogwerker heeft u interesse?

Heeft u interesse in een knikarmhoogwerker die bij Kwak Hoogwerkers te koop staat? En wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan gerust contact op met Kwak Hoogwerkers. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31(0)35 - 52 42 244.

Neem contact met ons op