Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeNieuwsUitbreiding verkoopteam Kwak Hoogwerkers

Uitbreiding verkoopteam Kwak Hoogwerkers

Uitbreiding verkoopteam Kwak Hoogwerkers

Ons verkoopteam is uitgebreid met Gerard Post, op de foto in het midden en welkom geheten door Mats Kraamer (rechts) en Guido van Gestel (links).

Gerard gaat zich richten op de verkoop van de BLUELIFT spinhoogwerkers. BLUELIFT spinhoogwerker modellen variëren in werkhoogte van 11 tot 31 meter. Met Gerard halen we een ervaren kracht aan boord met 20 jaar ervaring in met name de markt voor spinhoogwerkers. In de hoogwerker markt heeft Gerard een solide en betrouwbare naam opgebouwd, zeer succesvol in de verkoop en gewaardeerd als zakenpartner voor het nakomen van afspraken en niet in de laatste plaats ook als mens.

Gerard ziet het als uitdaging een bijdrage te leveren in het naar een hoger plan tillen van de aanwezigheid van BLUELIFT spinhoogwerkers op de Nederlandse markt. Wij zijn ervan overtuigd dat hem dat met zijn gedrevenheid, technische kennis en uiteraard door de kwalitatief hoogwaardige BLUELIFT modellen gaat lukken en zijn dan ook zeer verheugd Gerard welkom te mogen heten.

Gerard geniet tot eind augustus van een welverdiende vakantie en is vanaf 1 september te bereiken via e-mail: gerardpost@kwak.nl of telefonisch: 06 34567890.