Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeNieuwsBijna gereed voor aflevering aan Klaverdrie Die...

Bijna gereed voor aflevering aan Klaverdrie Diensten Groep

Bijna gereed voor aflevering aan Klaverdrie Diensten Groep

Bijna gereed voor aflevering aan Klaverdrie Diensten Groep uit Almere de Ruthmann hoogwerker TB300, 30 meter werkhoogte op 3,5t, ons vlaggenschip in deze voertuigklasse. We hebben Jaap en Robert Klaverstijn uitgenodigd om naar hun nieuwe hoogwerker te komen kijken en te testen.

Jaap Klaverstijn (Klaverdrie Diensten Groep) aan het woord:

“Vandaag is onze nieuwe Ruthmann TB300 in Huizen bij kwak hoogwerkers door Jaap & Robert Klaverstijn uitgebreid getest! Hoewel wij de hoogwerker tijdens de Bouma beurs (april 2019) besteld hebben, waren onze op-/ aanmerkingen door Ruthmann zeer ter harte genomen en zijn terug te vinden op deze nieuwe TB300. De aandacht welke de medewerkers en de importeur van Ruthmann hebben, onderstreept nog eens het vertrouwen welke wij sedert 1997 in beide bedrijven hebben. Ondanks de moeilijke tijden waarin wij momenteel verkeren wegens het Corona virus denken met deze hoogwaardige machine van 30 meter werkhoogte een toegevoegde waarde is voor onze cliënten en ons uitvoerende personeel. In het bijzonder danken wij Guido van Gestel, Kwak hoogwerkers, voor het meedenken en verwezenlijken van onze wensen!"

Daar worden wij blij van

Wij zijn enthousiast over de RUTHMANN GmbH & Co. KG hoogwerker TB300, maar hoe mooi is de reactie van Jaap Klaverstijn en Robert Klaverstijn na het zien en testen van hun nieuwe hoogwerker! Tevreden? Vertel het anderen. Daar doen we het voor. Heel erg bedankt Jaap en Robert! Blijf gezond!