Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeNieuwsBaanbrekende innovatie in de herfst

Baanbrekende innovatie in de herfst

Baanbrekende innovatie in de herfst

In de herfst van 2016 geeft Ruthmann een vervolg aan het actuele motto ”(R)Evolutie”. Op de Bauma, bij de presentatie, werden al verdere ontwikkelingen in het vooruitzicht gesteld. Nu volgen alvast enkele details.

Vol verwachting kann door de hoogwerker-branche worden uitgekeken naar nieuwe highflex-modellen met de typeaanduiding T 650 HF en T 750 HF. Daarnaast, en deze aankondiging is nieuw, introduceert Ruthmann twee nieuwe modellen op 3,5t chassis met markt leidende top prestaties.

De nieuwe hoogwerker typen TB 2XX en TBR 2XX vertegenwoordigen een deel van de baanbrekende en (r)evolutionaire vernieuwingen. De inhoud van de „XX“, plaatsvervangend voor de werkelijke werkhoogte, worden in de herfst prijsgegeven. De focus bij de innovaties ligt bij Ruthmann steeds er op dat ontwikkelingen aansluiten bij wensen vanuit de markt. Aan deze wensen wordt bij de komende innovaties invulling gegeven.

Op dit moment heeft Ruthmann met de modellen TBR 220 (22m teleskoop met jib) en met de TB 270+ (27m teleskoop) al de best presterende autohoogwerkers op 3,5t in de branche. Met de modellen TB 2XX en TBR 2XX wil de fabrikant opnieuw top prestaties neerzetten.

Het andere deel van de baanbrekende vernieuwingen die Ruthmann met (r)evolutionaire prestaties presenteert bestaat uit machines in het hoge segment. Twee nieuwe Highflex hoogwerkers met de type aanduidingen T 650 HF en T 750 HF, in de herfst de feestelijke wereld première. De T 650 HF gaat sensationele en ongeëvenaarde prestaties leveren met 43m zijdelingsbereik en 65m werkhoogte. En de beste prestaties in de branche op 75m worden toekomstig geleverd door de T 750 HF, met 41m zijdelingsbereik.