Direct contact? Bel: +31(0)35 - 524 22 44

HomeAutohoogwerkersRUTHMANN

RUTHMANN T 330

Download pdf
Werkhoogte: 33,00 m
GVW: 7.490 kg

RUTHMANN HOOGWERKER T 330 – Ongeëvenaard op 7,5 ton
De nieuwe RUTHMANN Hoogwerker T 330 kenmerkt de top van de truckhoogwerker-branche als het gaat om maximale prestaties en optimaal gebruik in het 7,49 tons segment. De sensationele werkhoogte van 33 meter, gepaard met de zijdelingse reikwijdte van 21,20 meter, verklaart het voordeel waarvan hoogwerkerverhuurders, boom- en groenverzorgers, schoonmaakbedrijven en vakspecialisten kunnen profiteren.

De T 330 biedt u mogelijkheden op het gebied van het werkbereik, die in andere gevallen slechts met hoogwerkers uit het hogere segment mogelijk zijn. Daar komt bij dat hij eenvoudig te bedienen is. Hierdoor is de benodigde tijd voor de bedieningsinstructie tot een minimum beperkt. Centraal component van de nieuw ontwikkelde RUTHMANN Hoogwerker T 330 is de veelvoudige kantprofiel telescooparm van zeer solide hoogwaardig fijnkorrelig staal met een vast torengedeelte. Dit torendeel kan geheel zonder technisch hydraulisch speciaalconstructie functioneren en komt bij het zijdelings zwenken niet buiten de spiegelbreedte van het voertuig. Door dit alles biedt de T 330 een hoge mate aan stabiliteit, en aan ergonomische bediening en is daarbij ook nog uitermate onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk laat een professionele truckhoogwerker gebruiker zich niet ALLEEN overtuigen door werkhoogtes en reikwijdtes.

Werkhoogte: 33,00 m
Werkgondel draagvermogen: 320 kg
Transportlengte: 8,79 m
Vloerhoogte: 21,00 m
Zwenkbereik: 500°
Doorrijhoogte: 3,56 m
Zijdelings bereik: 21,20 m (last-, zwenkhoek en uitvoering afhankelijk)
GVW: 7.490 kg
Rijbewijs: C1
Werkgondel oppervlak: 1,70 x 0,86 m
Toegestane scheefafstand: 5° (met aanpassing van het bereik)
Oprichthoek kleine arm: 195°
Wielbasis chassis ≥: 3,90 m

De RUTHMANN T 330 presteert ook qua rij-opstelling, met een korte combinatie-lengte van slechts 8,79 meter en een minimale wielbasis van 3,90 meter. Nieuw bij de RUTHMANN Hoogwerker T 330 is ook het werkgondel-concept. Diverse optimalisaties bieden de werknemers veel ruimte en onbeperkte beweeglijkheid bij een draagvermogen van 320 kg voor (tot) 3 personen plus gereedschap/ materialen. Bovendien zijn de seriematig ingebouwde werkgondel-reinigingskleppen, gereedschap-opbergplek en opstaande laadvloerwanden in het alledaagse gebruik zeer praktisch. Met een robuust hydraulisch werkgondel-zwenksysteem van 2 x 90° en een zwenkbereik van de kleine arm (jib) van 185° overtuigd de T 330 over de gehele linie. Zo is ook onder moeilijk inzetbare omstandigheden een hoge mate van beweeglijkheid gewaarborgd. De variabele horizontale-/verticale afstempeling in staal uitvoering (voor afstempeling binnen voertuigprofiel, eenzijdig of compleet) gepaard met 5° opstelnauwkeurigheid (met automatische reikwijdte begrenzing voor het afstempelen op een helling) laat gezien handhaving van zowel werk- als verkeersveiligheid niets te wensen over. Dit zijn enorm belangrijke factoren, bij de telkens moeilijker wordende verkeerssituaties in inzetgebieden in dichtbevolkte gebieden en in grote steden. Door de mogelijkheid om gelijktijdig de bewegingen ‘heffen’ en ‘zwenken’en ‘telescoperen’ aan te sturen beschikt de T 330 over enorme bewegingssnelheden.

Gebruikte hoogwerker kopen?

Voor het actuele aanbod gebruikte hoogwerkers kunt u contact met opnemen met Kwak Hoogwerkers. U kunt uw via dit aanvraagformulier aangeven naar wat voor hoogwerker u op zoek bent. Uiteraard kunt u ook direct bellen met onze verkoopafdeling op +31(0)35 524 22 44

Bekijk gebruikte hoogwerkers Aanvraag gebruikte hoogwerker